• Zenzen

  ruin Zenzen

  Kleur: Bruin
  Stokmaat: 1.60

  Ik ben geboren op 09-08-2004. Op stal kan ik een beetje chagrijnig zijn. Met opzadelen kan ik nog wel eens happen dus je moet wel goed opletten op stal! Met rijden ben ik super braaf, ik heb al veel ruiters leren galopperen. Springen vind ik ook erg leuk.

 • Jip

  ruin Jip

  Kleur: schimmel
  Stokmaat: 1.30

  Ik ben geboren op 12-05-1996. Ze noemen mij ook wel eens een boefje. Ik kan wel eens happen tijdens het poetsen en opzadelen. De teugels vind ik leuk en heb ik graag in mijn mond. Ik bedoel het echt niet kwaad hoor! Eigenlijk ben ik heel erg grappig en slim, zo kan ik zelf de knoop uit het halstertouw los maken. Ook kan ik met mijn neus de deur openduwen als deze op een kier staat. Slim toch! Oh, ja en als je langs loopt steek ik graag mijn neus door de box om een aai te krijgen. Ik ben dol op aandacht! In 2020 was ik pony van het jaar!

 • merrie Jersey

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.66

  Ik ben geboren op 01-05-2009. Ik vind het erg gezellig op stal, aandacht vind ik erg leuk. Je kan fijn op mij rijden. Maar af en toe kan ik nog wel eens hard gaan. Vooral met springen, als ik eenmaal op gang ben dan wordt ik steeds heter. Zo noemen de mensen dat, grappig toch. Je hebt je handen dan vol aan mij.

 • Tamira

  merrie Tamira

  Kleur: donkerbruin
  Stokmaat: 1.00

  Ik ben geboren op 25-03-2000. Ik ben een echte dressuurtopper! Je kan mij lekker poetsen en ik vind het gezellig als je bij me in de stal bent.

 • Huppeldepup van ’t Beukerslaantje

  merrie Huppeldepup van ’t Beukerslaantje

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.43

  Ik ben geboren op 15-07-2006. Ik vind het wel fijn om geborsteld te worden. Maar opzadelen en aansingelen vind ik minder leuk, dan wil ik nog wel eens happen. Met rijden ben ik braaf, Ik heb alleen wel wat ruimte voor mezelf nodig, als er een andere pony te dicht bij me komt dan geef ik een bok. De titel pony van het jaar 2022 is voor mij!

 • Briska

  merrie Briska

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.63

  Ik ben geboren op 21-05-2001. Ik kan een beetje humeurig zijn in mijn stal. Met poetsen kan je me beter vastzetten met een halster. Met rijden ben ik braaf, ook kan ik nog een aardig sprongetje maken!

 • Florijn

  ruin Florijn

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.40

  Ik ben geboren op 01-04-2000. Ik ben een echte knuffel pony! Ik ben gek van poetsen en ik vind het erg gezellig als je tegen me praat.

 • Rose

  merrie Rose

  Kleur: Bont
  Stokmaat: 1.35

  Ik ben geboren op 05-06-2013. Ik ben lief en vind het fijn om gepoetst te worden . Je kan al je verhalen tegen me vertellen dat vind ik erg gezellig. Met rijden ben ik ook braaf maar ik ben wel gesteld op mijn persoonlijke ruimte. Dus als er een pony te dicht bij me in de buurt komt dan laat ik dat duidelijk weten!

 • Richa

  merrie Richa

  Kleur: Vos
  Stokmaat: 1.42

  Ik ben geboren op 24-06-1998. Ik ben echt super lief, af en toe ben ik een beetje lomp. Als er eten in de gang ligt dan wil ik daar graag een hapje van nemen. Maar dat is dan ook wel erg lekker he! Als je mijn bit in wil doen vind ik het leuk om te kijken hoeveel geduld je hebt. Soms maak ik daar dus een spelletje van. Poetsen vind ik fijn en met rijden ben ik echt braaf.

 • Chuck

  ruin Chuck

  Kleur: Bruin
  Stokmaat: 1.65

  Ik ben geboren op 12-03-2008. Op stal kan ik een beetje humeurig zijn. Als je mijn deur opendoet moet je gelijk mijn halster omdoen. Als je te lang twijfelt dan blijf ik humeurig. Ik ben braaf met rijden en springen vind ik erg leuk! Vroeger heb ik ook echt best hoog gesprongen. Ik heet ook eigenlijk Chuck Jumper.

 • Kiekeboe van ‘t Beukerslaantje

  merrie Kiekeboe van ‘t Beukerslaantje

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.45

  Ik ben geboren op 30-05-2007. Met op en af-stappen moet iemand mij vasthouden. Ik kan dingen soms wat spannend vinden. Springen is niet mijn ding, ik hou het liever bij dressuur. Op stal kan ik best chagrijnig doen maar eigenlijk ben ik best lief en vind ik aandacht stiekem best heel leuk.

 • Summerlee

  merrie Summerlee

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.35

  Ik ben geboren op 26-05-2001. Ik ben lief, soms kan ik wel wat chagrijnig in de box doen. Gepoetst worden vind ik best fijn. Als je niet duidelijk bent dan ga ik lekker op het midden stil staan. Maar als je doorzet dan doe ik alles netjes. Springen vind ik ook leuk!

 • Sunrise

  merrie Sunrise

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.51

  Ik ben geboren op 01-01-1999. Ik ben erg braaf maar met opzadelen en aansingelen kan ik nog wel eens humeurig zijn en happen. Let dus goed op want ik ben best wel snel. Ik ben erg braaf met rijden, ik zal al heel wat kindjes hebben leren paardrijden.

 • Zilke

  merrie Zilke

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.70

 • Senna

  merrie Senna

  Kleur: vos
  Stokmaat: 1.60

 • Classimo

  ruin Classimo

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.65

  Ik ben geboren op 16-04-2006. Ik vind het gezellig om gepoetst te worden. Dressuur en springen vind ik leuk.

 • Kelly

  Merrie Kelly

  Kleur: Appaloosa
  Stokmaat: 1.37

  Ik ben geboren in 1998. Door een ongeluk op het land heb ik nog maar één oog. Gelukkig heb ik daar verder geen last van. Ik ben braaf op stal, gepoetst worden vind ik lekker. Doordat ik maar één oog heb is het fijn als je tegen me praat. Dan weet ik wat je gaat doen en hoef ik niet te schrikken. Met rijden ben ik ook braaf maar je moet wel duidelijk zijn anders kan ik nog wel eens stil gaan staan. Maar als je doorzet dan loop ik lekker door.

 • Blue

  ruin Blue

  Kleur: schabrakbont
  Stokmaat: 1.40

  Ik ben geboren op 01-01-2010. Ik heb hele aparte ogen. Op stal ben ik braaf en gepoetst worden vind ik fijn. Met rijden kan ik vlot en af en toe sterk zijn maar ik ben super braaf.

 • Nonstop

  merrie Nonstop

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.65

  Ik ben geboren op 27-04-2008. Ik ben braaf op stal en met rijden. Springen vind ik erg leuk, ik kan alleen wel wat enthousiast worden.

 • Vicomte

  ruin Vicomte

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.69

  Ik ben geboren op 30-01-2002. Ik ben super braaf, ik heb al veel mensen leren galopperen. Vroeger heb ik best wel hoog in de dressuur gelopen.

 • Worsley

  ruin Worsley

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.46

  Ik ben geboren op 05-05-2008. Met op en afstappen moet ik vast gehouden worden. Ik kan goed springen. In de galop kan ik af en toe best hard gaan. Ik ben gek op aandacht!

 • Kimber

  merrie Kimber

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.35

  Ik ben geboren op 01-01-1995. Ik was pony van het jaar in 2019. Ik ben super braaf, van veel kinderen ben ik nog steeds de lievelingspony!

 • Prince

  ruin Prince

  Kleur: Bruin
  Stokmaat: 1.00

  Ik ben geboren op 17-03-2007. Ik ben braaf op stal en met rijden.

 • Spanja

  merrie Spanja

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.40

  Ik ben geboren op 01-08-2007. Ik kom uit Spanje daarom hebben ze mij zo genoemd. Ik ben gek op eten! Als er eten in de gang ligt dan zal ik daar ook zeker een hapje van proberen te pakken. Kijk maar eens wat een mooie buik ik heb. Let wel op als je mij terug in de box zet dan kan ik snel zijn.

 • merrie Flora

  Kleur: Vos
  Stokmaat: 1.71

  Ik ben geboren op 21-03-2008. Ik kan eigenlijk alles en ben echt heel lief. Je kan dan ook goed met me knuffelen. Dressuur en springen vind ik erg leuk! Wist je dat ik vroeger een menpaard was?

 • Albus

  Ruin Albus

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.36

  Ik ben geboren in 2014. Ik ben braaf op stal en ook nog eens fotogeniek. Met opstappen moet ik vastgehouden worden. Verder ben ik met rijden ook braaf. Ik vind het wel leuk om af en toe een grapje uit te halen door zomaar om te keren. Wie is er sneller jij of ik?

 • Grey

  ruin Grey

  Kleur: Schimmel
  Stokmaat: 0.00

  Ik ben geboren op 01-01-2012. Ik was pony van het jaar in 2021. Ik ben dus erg populair al zeg ik het zelf. Mijn naam zegt het al ik ben een beetje grijs. Daardoor zie je het goed als ik vies ben, je kan mij dus lekker poetsen.

 • Macer

  ruin Macer

  Kleur: Bruin
  Stokmaat: 1.54

  Ik ben geboren op 17-06-1995. Op stal en met rijden ben ik gewoon een topper. Ik kan natuurlijk heus wel een keer eigenwijs zijn maar hé wie is dat niet. Ik heb al heel wat kinderen leren paardrijden.

 • Gogo

  merrie Gogo

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.67

  Ik ben geboren op 25-05-2011. Ik ben echt een topper! Ze zeggen altijd dat ik zo lief ben, ik krijg ook regelmatig knuffels. Ik hou ervan! Ik vind het leuk om te springen maar dressuur vind ik ook erg leuk.

 • Wonderfull

  Merrie Wonderfull

  Kleur: Donker bruin
  Stokmaat: 1.65

  Ik ben geboren op 26-04-2006. Ik ben erg lief, ik kan wel wat enthousiast worden met rijden. Uiteraard kan je gewoon in mijn stal komen en me lekker poetsen.

 • Bradley

  Ruin Bradley

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.47

  Ik ben geboren op 20-05-2010. Ik ben lief en wil graag voor je werken maar ik ben niet geschikt voor de beginnende ruiter.

 • Alexia

  Merrie Alexia

  Kleur:
  Stokmaat: 0.00

  Met opstappen ben ik een beetje ongeduldig daarom moet iemand mij vasthouden. Op stal en met rijden ben ik braaf. Springen vind ik best leuk. Af en toe kan ik wat harder gaan. Ik hou er niet van als pony’s te dicht bij me in de buurt komen.

 • Roetje

  Merrie Roetje

  Kleur: zwart
  Stokmaat: 0.00

  Roetje is geboren op 10-04-2013

 • Shaun het schaap

  Shaun het schaap

  Kleur:
  Stokmaat: 0.00

 • Aballon

  Ruin Aballon

  Kleur: vos
  Stokmaat: 1.69

  Aballon is een leasepaard bij Manege Beukers

 • Henkie

  ruin Henkie

  Kleur: blauwschimmel
  Stokmaat: 1.47

  Henkie is een leasepony bij Manege Beukers

 • Kay

  ruin Kay

  Kleur: Isabel
  Stokmaat: 1.48

  Kay is een leasepaard bij manege Beukers

 • Hoi

  merrie Hoi

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.66

  Hoi is een lease paard bij manege Beukers

 • Terra

  merrie Terra

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.65

  Terra is een lease paard bij Manege Beukers

 • Sansalotte

  merrie Sansalotte

  Kleur: donker bruin
  Stokmaat: 1.64

  Sansalotte is een leasepaard bij manege Beukers

 • Ticka

  Ticka

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.68

  Ticka is een lease paard bij Manege Beukers

 • Fanvos

  ruin Fanvos

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.70

  Fanvos is een lease paard bij manege Beukers

 • Benne

  ruin Benne

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.45

  Benne is een leasepony bij manege Beukers

 • Valescus

  ruin Valescus

  Kleur: bruin
  Stokmaat: 1.66

  Valescus is een lease paard bij manege Beukers

 • Astrid K

  merrie Astrid K

  Kleur: vos
  Stokmaat: 1.45

  Astrid K is een lease pony bij Manege Beukers.

 • Vincento

  ruin Vincento

  Kleur: donkerbruin
  Stokmaat: 0.00

  Vincent is een lease paard bij Manege Beukers.

 • Gucci

  merrie Gucci

  Kleur:
  Stokmaat: 1.63

 • Fanta Vier

  Merrie Fanta Vier

  Kleur: Bruin
  Stokmaat: 0.00

  Fanta Vier is een lease paard bij manege Beukers

 • Gigi

  Merrie Gigi

  Kleur:
  Stokmaat: 0.00

  Gigi is een leasepaard bij Manege Beukers